Mikko Wirén Pihlajalinnan ja Mehiläisen yhdistymisestä - Talous - Aamulehti

Pihlajalinna yritetty ostaa monta kertaa – perustaja Mikko Wirén kertoo, miksi tarjoukseen tartuttiin juuri nyt

Merkittäväksi terveyspalvelujen tuottajaksi kasvaneen Pihlajalinnan perustaja Mikko Wirén kertoo Aamulehden haastattelussa, miksi nyt oli sopiva hetki myydä yhtiö, ja mitä mahdollisesti tapahtuu, kun yrityskauppa ensi vuonna toteutuu.

Pihlajalinnan perustaja Mikko Wirén arvioi yhtiönsä suurimmaksi onnistumiseksi julkisen ja yksityisen terveydenhuollon perinteisten toimintatapojen haastamisen. Hän toivoo, että Pihlajalinnan perinnöksi jää oppi siitä, että myös palveluja ja laatua parantamalla voi säästää merkittävästi euroja. Se on Wirénin mielestä myös yhteiskunnan ainoa keino selvitä, kun väestö ikääntyy.­

6.11.2019 6:08 | Päivitetty 6.11.2019 6:35

Aamulehti

Sotea on valmisteltu, ja se on kaatunut. Uutta sotea on valmisteltu, ja sitten sekin on kaatunut. Nyt ollaan jälleen pisteessä, jossa ei tiedetä, miten sosiaali- ja terveyspalvelut Suomessa tulevaisuudessa järjestetään.

Se on Pihlajalinnan perustajan ja hallituksen puheenjohtajan Mikko Wirénin mukaan yksi syy siihen, että Pihlajalinna ja Mehiläinen allekirjoittivat tiistaina yhdistymissopimuksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?