Käynnistymisvaikeuksista kärsineen kauppakeskus Redin johtajalle potkut - Talous - Aamulehti

Käynnistymisvaikeuksista kärsineen kauppakeskus Redin johtajalle potkut

Kauppakeskus Redi avattiin Helsingin Kalasatamaan syyskuussa.

26.11.2018 14:37 | Päivitetty 26.11.2018 14:37

Helsingin Kalasatamaan tänä syksynä auenneen kauppakeskus Redin johtaja vaihtuu. Kauppakeskusta operoiva SRV kertoo vapauttaneensa nykyisen johtajan Pia Svenskin tehtävästään.

–Kauppakeskus on nyt avaamisensa jälkeen uuden vaiheen edessä, jossa sen tulee lunastaa lupauksensa sekä asiakkailleen että vuokralaisilleen. Uusi vaihe kaipaa myös selvästi uudenlaista johtajuutta, sanoo SRV:n kansainvälisestä liiketoiminnasta ja kauppakeskusoperoinnista vastaava johtaja Veli-Matti Kullas.

Uuden kauppakeskusjohtajan rekrytointi on jo aloitettu.

Aukeamisestaan alkaen sokkeloiseksi kritisoitu Redi on kärsinyt syksyn aikana asiakaskadosta. Myös kauppakeskuksessa toimivat yrittäjät ovat ilmaisseet huolensa tulevasta.

–Uskomme, että REDIllä on kaikki edellytykset löytää paikkansa asiakkaidensa arjessa ja luoda yrittäjillensä entistä paremmat mahdollisuudet menestykseen, Kullas kommentoi.

Lue lisää: Toivo Sukarilla on selitys kauppakeskus Redin ongelmille – Ideaparkin perustaja kertoo, miksi kauppa käy Lempäälässä

Lue lisää:Uudessa kauppakeskuksessa asiakkaat vaeltelevat toivottomina, koska sieltä on erittäin vaikea löytää pois – Nyt arkkitehti Hanna Euro paljastaa, miksi näin käy

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos