Lämmöstä voi nauttia vielä hetken Pirkanmaalla, tiistaina säässä tapahtuu muutos

Tiistaina sää muuttuu epävakaiseksi ja lämpötila lähtee laskuun. Keskiviikolle ennustetaan viikon suurinta sadekertymää.

Tampereen keskustorin kesäkeidas täyttyi terassikävijöistä torstaina 11. toukokuuta.

Aamulehti

Maanantaina Pirkanmaalla nautitaan vielä kesäisestä säästä. Päivällä lämpötilan odotetaan kohoavan selvästi yli 20 asteen. Hellelukemiin ei kuitenkaan vielä päästä, sanoo Ilmatieteen laitoksen meteorologi Eerik Saarikalle.

Tiistaina sää muuttuu epävakaiseksi, kun etelästä saapuu matalapaine. Sateita leviää myös Pirkanmaalle. Päivällä lämpötila lähenee 20 astetta, mutta kun sateet saapuvat iltapäivällä, lämpötila laskee.

Keskiviikko on tiistain tapaan epävakaa. Suurimmat sadekertymät osuvat keskiviikolle. Maksimimäärä voi olla 10 milliä, eli kovin isoista sateista ei ole kyse.

Sateita voi tulla hieman myös torstaina. Keskiviikkona ja torstaina lämpötila jää korkeimmillaan 10–15 asteen välille. Helatorstaista povataan vielä hieman viileämpää kuin keskiviikosta.

Perjantaina tapahtuu jälleen muutos ja sää alkaa poutaantua. Saarikalle arvelee, että viikonloppuna päästään jälleen 20 asteen tuntumaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut