Lunta sataa lisää illan ja yön aikana – Kohta pakkanen paukkuu kunnolla Pirkanmaalla

Tiistai-illan ja keskiviikon vastaisen yön aikana Pirkanmaalle sataa jälleen kerros uutta lunta. Sademäärä jää kuitenkin edellistä yötä maltillisemmaksi.

Pirkanmaalla on satanut reippaasti lunta loppu ja alkuvuoden aikana. Lunta satoi sakeasti myös jouluaaton aattona Tahmelan rannassa Tampereella.

3.1. 18:52

Aamulehti

Talvinen sää jatkuu Pirkanmaalla, kun lunta sataa jälleen lisää tiistai-illan ja keskiviikon vastaisen yön aikana. Keskiviikkoaamua kohden myös pakkanen kiristyy.

Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Nina Karusto sanoo, että lunta sataa kuitenkin viime yötä maltillisemmin, korkeintaan senttimetrin tai kaksi.

Keskiviikon vastaisena yönä pakkanen kiristyy. Karusto sanoo, että keskiviikkona pakkasta voi olla jo noin kymmenen astetta.

Loppuviikolla sää selkenee ja pakkanen kiristyy edelleen. Viikon kylmin päivä on perjantai. Tällöin pakkasta voi olla Pirkanmaalla jopa 25 astetta.

Suomen lumisin paikka on tällä hetkellä Kittilässä, jossa lumensyvyys oli tiistaina alkuillasta 60 senttimetriä. Pirkanmaan lumisin paikka löytyy Juupajoelta, jossa lumensyvyys on 30 senttimetriä.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut