Lämpömittari pysyttelee tutuissa lukemissa lähipäivinä Pirkanmaalla – tällainen on viikonlopun sääennuste

Perjantain ja lauantain välisenä yönä lämpömittari laskee Pirkanmaalla yhteentoista asteeseen.

Helteet eivät palaa Pirkanmaalle vielä tulevana viikonloppuna. Arkistokuva viime viikolta Valkeakoskelta.

8.7. 10:13

Aamulehti

Viikonloppu ei tuo mukanaan hellettä Pirkanmaalle. Perjantai on näillä näkymin loppuviikon lämpimin päivä, mittari nousee iltapäivällä 21 asteeseen Tampereella. Sää on Pirkanmaalla ja koko Suomessa poutainen, mutta hieman pilvinen.

Lauantai on Pirkanmaalla puolipilvinen. Lämpötila nousee niukin naukin iltapäivällä Pirkanmaalla kahteenkymmeneen asteeseen.

Pirkanmaalle on luvassa sadekuuroja sunnuntaina. Iltapäivällä kastelevista kuurosateista huolimatta Ilmatieteen laitos ennustaa, että lämpötila nousee hieman yli kahdenkymmenen asteen sunnuntai-iltapäivänä. Sunnuntaille alkuillaksi Ilmatieteen laitos ennustaa 22 astetta lämmintä.

Yöt ovat viikonloppuna melko viileät, Ilmatieteen laitos ennustaa. Perjantain ja lauantain välisenä yönä lämpömittari laskee yhteentoista asteeseen. Myöskään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ei ole sen lämpimämpää.

Ensi viikon alku tuo näillä näkymin jälleen lämpimämpää ilmaa Suomeen. Alustavien ennusteiden mukaan hellelukemia voidaan odottaa Pirkanmaalla keskiviikkona. Myös maanantaina ja tiistaina lämpötilat nousevat yli kahdenkymmenen asteen.

Pirkanmaalla ei ole voimassa tällä hetkellä varoituksia. Etelä-Suomessa on voimassa lauantaiaamuun asti metsäpalovaroitus.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut