Ajokeli Pirkanmaalla edelleen huono - Sää - Aamulehti

Juupajoella on lunta jo yli 30 senttiä, keskiviikkona sitä sataa Pirkanmaalla ajoittain lisää – Ajokeli edelleen huono

Torstaina ja perjantaina on ennusteen mukaan odotettavissa lumisateissa välipäivät.

Valtatie 12 välillä Sastamala– Tampere näytti maanantaina tältä. Myös keskiviikkona on Pirkanmaalla voimassa Ilmatieteen laitoksen kelivaroitus.

4.1. 20:59

Aamulehti

Pirkanmaa on saanut lumipeitettä runsaasti lisää viime päivinä ja ajoittainen lumisade jatkuu myös keskiviikkona. Pirkanmaalla on voimassa kelivaroitus koko päivän eli tilannenopeus ja turvavälit teillä ovat arvossaan.

Juupajoen Hyytiälässä on mitattu tiistaina Ilmatieteen laitoksen mittauspaikassa lumimääräksi 32 senttiä, Tampereen Härmälässä 24 senttiä ja sama määrä Nokian Tottijärvellä.

Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Eveliina Tuovinen kertoo, että keskiviikon lumisade on vähäisempää kuin alkuviikosta. ”Lumisateet ovat ajoittaisia ja paikallisia. Keskiviikkona ei ole tulossa mitään selkeätä lumisadealuetta. Jäätävä tihku on mahdollista, mutta sitä ei ehkä tule yhtä paljon kuin edellisinä päivinä.”

Torstaina ja perjantaina on ennusteen mukaan odotettavissa lumisateissa välipäivät. ”Päivälämpötila voisi olla torstaina pakkasta kymmenen astetta, perjantaina vähän kireämpää, 12–14 astetta. Jotain sen tyylistä”, Tuovinen kertoo.

”Viikonvaihteessa olisi tulossa uusia lumisateita”, Tuovinen kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut