Aamulehti jaetaan myöhässä myrskyn vuoksi - Sää - Aamulehti

Aamulehti jaetaan myöhässä myrskyn ja lumisateen vuoksi

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä on satanut runsaasti lunta, ja lisää saadaan sääennusteen mukaan aamun kuluessa. Tämä viivästyttää Aamulehden jakelua monin paikoin Pirkanmaalla.

2.1.2019 7:09 | Päivitetty 2.1.2019 7:56

Aamulehti jaetaan monin paikoin myöhässä tiistain ja keskiviikon aikana koetun myrskyn ja lumisateen vuoksi. Lehdenjakelussa on ongelmia eri puolilla Pirkanmaata, etenkin reuna-alueilla, koska teitä ei ole monin paikoin aurattu lumesta.

Myöhässä jaetaan noin 9 000 lehteä, mikä on eniten viimeksi kuluneen vuoden aikana. Useita piirejä jaetaan myöhässä.

–Piirejä jaetaan myöhässä esimerkiksi Hämeenkyrössä ja Parkanossa, ja Tampereen keskustassakin muutamia, Marko Huitula Alma Manusta kertoo.

Hän arvelee, että Tampereella Aamulehdet saadaan jaettua todennäköisesti aamukymmeneen mennessä keskiviikkona, Pirkanmaan reunoilla iltapäivään mennessä.

–Reuna-alueilla pahimmilla paikoilla lehdet jätetään huonon kelin laatikoihin.

Puuttuvasta lehdestä voi ottaa yhteyttä Alma Manun asiakaspalveluun numeroon 0800 966 75, mutta se saattaa ajoittain ruuhkautua.

Näin pääset lukemaan näköislehteä

Kaikkien Aamulehden tilaajien käytössä on monipuolinen verkkosivusto Aamulehti.fi, näköislehti sekä mobiilisovellus.

Näköislehteä voit lukea osoitteessa http://www.aamulehti.fi/kirjaudu kirjautumalla sisään verkkosivustollemme.

Näköislehti on luettavissa osoitteessa http://www.aamulehti.fi/nakoislehti/

Eikö sinulla ole vielä tunnuksia? Aamulehden kaikki verkkosisällöt kuuluvat kaikille tilaajille seitsemänä päivänä viikossa.

Jos et ole vielä luonut tunnuksia, voit tehdä ne koska vain. Tarvitset sitä varten asiakasnumeron. Sen löydät kanta-asiakaskortista, jonka olet saanut postissa.

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa palveluumme, syötä sinne asiakastunnuksesi ja postinumerosi. Sen jälkeen voit luoda käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut