Video paljastaa ukkospuuskan rajuuden: Äkillinen myräkkä kaatoi puita ja repäisi kolmimetrisen oven sijoiltaan Kangasalla - Sää - Aamulehti

Video paljastaa ukkospuuskan rajuuden: Äkillinen myräkkä kaatoi puita ja repäisi kolmimetrisen oven sijoiltaan Kangasalla

Raju tuuli ja sade repäisivät noin kolmimetrisen oven sijoiltaan.

1.8.2018 19:08

Kello kuuden jälkeen ukkoset ovat alkaneet Pirkanmaalla. Kangasalle myräkkä iski rajusti puoli seitsemän jälkeen.

Kangasalalaisella hevostallilla myrskyä seurannut Aamulehden uutispäällikkö Sari Passaro kertoo myrskyn yltyneen hetkessä.

–Se nousi todella äkkiä. Ensin sateli nätisti ihan sellaista leppeää, mukavaa sadetta. Sitten kuului kova pamaus. Tuuli iski yli ja nappasi ison tallinoven sijoiltaan.

Katso video rajusta myräkästä:

Kova tuuli repäisi tallin kolmimetrisen oven sijoiltaan ja romautti sen lopulta maahan. Passaro kertoo, että alueella kaatui myös puita ja irtosi kattopeltejä.

Talli sijaitsee Suomatkassa alle 10 kilometriä Kangasalan keskustasta.

Salamointia reaaliajassa seuraavan Lightning Maps -palvelun mukaan kello kuuden jälkeen ukkonen riehuu Sastamalan, Nokian, Hämeenkyrön eteläpuolen ja Kangasalan alueilla leviten koko ajan lähemmäs Tamperetta.

Aiheuttaako myrsky tuhoja sinun lähelläsi? Lähetä kuva tai video Aamulehden uutisvinkin kautta tai osoitteeseen al.online@aamulehti.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut