Nämä ohjeet eivät petä koskaan: Taatut ja parhaat grillausvinkit löydät täältä

Ulkona kokkaaminen kuuluu kesään siinä missä vihta juhannussaunaan. Olemme koonneet yhteen pakettiin hehkuvimmat reseptit niin liha-, kala- kuin kasvisherkkuihin.

Elina Saarikoski
Nämä ohjeet eivät petä koskaan: Taatut ja parhaat grillausvinkit löydät täältä
Juha SihtoAamulehti

Monet grillaavat ympäri vuoden, mutta ulkona kokkaamisen ehdotonta sesonkiaikaa on kesä.

Koulukuntia riittää: on intohimoisia pallogrillaajia, toiset vannovat kaasun nimeen. Niin tai näin, tärkeintä on rento ote ja hyvä meininki.

Grillaaminen onnistuu varmimmin, kun esivalmistelut tehdään huolellisesti. Raaka-aineet on syytä maustaa ja pilkkoa valmiiksi, jota homma sujuu sutjakasti.

Grilliin kannattaa panna muutakin kuin makkaraa tai valmiiksi marinoitua possua. Olemme koonneet valikoiman maukkaita reseptejä, joilla vaikkapa juhannuksen pitopöytä syntyy alkuruoasta makeaan finaaliin.

Katso tästä maittavat reseptit. Nämä herkut maistuvat tänäkin kesänä.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio