Joka paistille kuoppaa kaivaa, se juhannuksena herkuttelee: näillä ohjeilla onnistut

Rosvopaistin valmistus pakottaa hiljentämään tahtia. Päivän uurastus palkitaan kesän parhaalla aterialla.

mia ylisuutari
Joka paistille kuoppaa kaivaa, se juhannuksena herkuttelee: näillä ohjeilla onnistut
Kaija Toivonen

Rosvopaistin valmistus aloitetaan laittamalla lihat marinoitumaan jo edellisenä päivänä. Lue kuvallinen ja aina pätevä ohje kesän slow food -aterian kokkaamiseen täältä.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet