Jyväskyläläinen mies kokeili, millaista herkkua syntyy lehtokotiloista – Lopputulos yllätti koko ruokailuseurueen

Lehtokotiloita on totuttu pitämään kesäpihan harmina. Kyösti Ylikulju kutsuu kuitenkin valmistamiaan kotiloita gourmet-ruoaksi.

Lehtokotilot ovat maukasta ruokaa, Kyösti Ylikulju huomasi.

29.6. 13:32

Keväällä ja kesällä kotipihalle saattaa ilmestyä lehtokotiloita. Lehtokotilot eivät ole pihan toivotuimpia vieraita, sillä Marttojen mukaan monet puutarhan kasvit maistuvat lehtokotiloille.

Lehtokotiloita tuli myös jyväskyläläisen Kyösti Ylikuljun pihalle. Kotiloita oli hänen mukaansa ”kaikkialla”. Ylikulju pohti, oliko murskaaminen ainut tapa hävittää kotilot, kuten hän tiesi monen tekevän.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut