Testasimme kauppojen vege­vispit – Kärkeen nousi marenki­maisen oloinen vaahto, joka kestää mainiosti kakun päällä

Kasvipohjaisissa vispeissä on eroja muun muassa vaahdon rakenteessa ja kestävyydessä.

Testissä vertailtiin kasvipohjaisia vaahtoutuvia tuotteita.

19.5. 17:50

Ei ole sama, mitä kasvipohjaista vaahtoa juhlakakkuun pursottaa tai jälkiruokaan lusikoi. Se tuli selväksi, kun ruokatoimittajat testasivat kauppojen vegevispit.

Selviä eroja tuotteissa on muun muassa maussa ja suutuntumassa, mutta myös vaahdon ulkonäössä ja kestävyydessä. Valmiin vaahdon määräkin voi olla toisessa tuotteessa kaksinkertainen toiseen purkkiin verrattuna.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut