”Maistuu pahalle ja maksaa älyttömästi” – Kokonaisuus ratkaisee, kun teet ekologisia ja hyviä valintoja hedelmähyllyllä

Asiantuntijat penäävät suhteellisuuden tajua keskustelussa ruoan ekologisuudesta. Esimerkiksi kuljetuksen osuus ruokatuotannon hiilijalanjäljessä on pieni.

Suomalaisten vesijalanjäljestä vain kolme prosenttia tulee hedelmistä.

16.9.2021 18:56

Kaupan värikkäiden hedelmä- ja vihanneshyllyjen välissä pää saattaa mennä helposti pyörälle, kun alkaa miettiä eri tuotteiden ekologisuutta.

Onko tuotteita, joita kannattaa ympäristön puolesta vältellä? Mitkä ovat ekologisesti varmoja valintoja kotikeittiöön?

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut