Moni väheksyy pakastekasviksia, mutta turhaan – asiantuntija kertoo, mitä pakastimesta kannattaa valita - Ruoka - Aamulehti

Moni väheksyy pakastekasviksia, mutta turhaan – asiantuntija kertoo, mitä pakastimesta kannattaa valita

Teollinen pakastusprosessi on niin nopea, että kasvisten ravintoaineet säilyvät hyvin tallella. Väärät valinnat ruoanvalmistustavoissa voivat sen sijaan aiheuttaa ravintoainetappioita.

Pakasteherneet ja -pavut ovat helppo tapa lisätä ruokavalioon terveellistä kasviproteiinia sisältäviä palkokasviksia.­

26.3. 12:59

Ruoka-aika lähestyy, mutta nyt ei millään ehtisi pestä, kuoria ja paloitella multaisia juureksia. Kaupan pakastealtaasta kaikenlaisia kasviksia löytyy monipuolinen valikoima, mutta moni miettii niiden ravintoarvoa.

Ovatko teolliset pakastekasvikset terveellisyydessä tuoreiden kasvisten veroisia?

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?