Näin uunifetapastasta tuli poikkeuksellinen netti-ilmiö - Ruoka - Aamulehti

Jenni Häyrinen kokkasi kaksi vuotta sitten pikalounaaksi pastan, ja nyt sen resepti leviää ympäri maailmaa – Näin uunifetapastasta tuli poikkeuksellinen netti-ilmiö

Kaksi vuotta sitten suomalaiset innostuivat uunifetapastasta siinä määrin, että feta loppui tilapäisesti kaupoista. Nyt pastaresepti leviää ympäri maailmaa.

Jenni Häyrinen perusti Liemessä-bloginsa 2006 ja on nykyään ammattibloggaaja. Liemessä sai parhaan ruokablogin tunnustuksen The Blog Awards Finland -gaalassa 2016.­

4.3. 18:05

Oli aivan tavallinen tiistai, 4. helmikuuta 2019, ja ruokabloggaaja Jenni Häyrinen ahersi kotonaan etätöissä. Päivä oli edennyt jo pitkälle yli lounasajan, ja nälkä oli kova.

Häyrisen teki mieli uunissa paahdettua fetajuustoa, ihanan rasvaista ja tirisevää, mutta juusto sellaisenaan ei tuntunut mielekkäältä lounaalta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?