Kalakeitto on kauden todellista herkkua: vikkelässä arkikeitossa on japanilaisia makuja, viikonlopun juhlava madekeitto kruunataan sahramilla
Japanilaistyyppinen kulhokeitto valmistuu vikkelästi arkenakin. Haukipyöryköitä sisältävä seljanka vaatii hieman enemmän aikaa, mutta maku on mahtava. Madekeitto sopii viikonloppuun.
Kansallista kalakeittopäivää vietetään jälleen ensi viikon tiistaina. Tässä on kolme erityyppistä soppaa, jotka taatusti maistuvat kalakeiton ”juhlapäivänä” tai vaikka viikonloppuherkkuna.
Jos haluat keiton pöytään vikkelästi, tee trendikäs kulhokeitto. Misokeittoaineksista ja valmiista kalaliemestä kuumennetaan maukas liemi, joka kaadetaan nopeasti kypsyvien kasvisten, siitakesienien, keitettyjen nuudelien ja paistettujen kuhafileiden päälle.