Dippimuna aamiaiselle ja pääsiäistipu uuniin - Ruoka - Aamulehti

Dippimuna aamiaiselle ja pääsiäistipu uuniin – edullisesta broilerista taiot pääsiäiseksi myös trendikkään salaattilaudan tai mausteisen juhlaruoan

Jos punainen liha ei houkuta pääsiäisenä, korvaa lammas broilerilla. Dippaa parsaa löysään munaan, ja paista tipu kokonaisena uunipadassa tai valmista siitä riisin kera juhlava biryan-vati. Salaattilauta sopii vaikka seuraavan päivän lounaalle.

Salaattilauta on vuoden kauneimpia trendejä. Samalle tarjottimelle oman maun mukaan kerätty runsas valikoima kauden raaka-aineita houkuttelee vaikkapa lounaan pariin.

19.4.2019 19:04

Pääsiäisen ruokasesonkiin mahtuu vallan hyvin myös kokonainen broileri. Sen ei tarvitse olla lainkaan arkista. Patakana valmistuu helposti uunissa, mutta kokeile myös uutta intialaistyyppistä reseptiä aterian keskipisteeksi.

Rosmariini-sitruuna patakana

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut