Glögin mausteliemi säilyy jääkaapissa kaksi viikkoa – näin sekoitat itse joulun herkkujuoman

Valmiilla mausteliemellä saat oman makusi mukaista glögiä. Mausteliemi sekoitetaan viiniin ennen tarjoilua.

12.12.2016 16:57

Voit valmistaa glögille oman mausteliemen ja maustaa sillä punaviinin tai mehun sopivan hetken tullen.

Liemi säilytetään jääkaapissa, ja se säilyy suljetussa lasipullossa parisen viikkoa.

Alkoholittoman glögin mehuiksi sopivat esimerkiksi mustaherukka-, punaherukka- ja karpalomehu. Glögin voi myös terästää väkevällä alkoholilla. Tähän käyvät liköörit, kirkkaat viinat ja konjakit.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut