Pahoinpitely bussissa Tampereella – useille oireita sumutteesta

Poliisin mukaan linja-autossa oli tapahtumahetkellä arviolta 25 matkustajaa.

| Päivitetty

Aamulehti

Poliisi tutkii epäiltyä pahoinpitelyä Tampereella. Sisä-Suomen poliisin mukaan se sai torstaina kello 13:n aikaan ilmoituksen, jonka mukaan linjan 80C bussissa Paasikiventiellä olisi sattunut välikohtaus.

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan bussista poistunut matkustaja oli suihkuttanut jonkinlaista suihketta toisen matkustajan kasvoille. Sumuttamisen kohteeksi joutunut ja useat muut bussin matkustajat saivat sumutteesta oireita.

Tapahtumapaikan ohi ajanut Aamulehden toimittaja Heidi Pesonen kertoo, että Enqvistinkadun ja Paasikiventien risteyksen tuntumassa, keskustan suuntaan olevalla bussipysäkillä oli kello 13.30:n aikaan bussi pysähtyneenä. Pysäkillä oli myös ambulanssi, poliisiauto ja joukko ihmisiä.

Pippurikaasua?

Paikalla poliisille selvisi, että bussissa käytetty sumute oli pippurikaasua tai senkaltaista. Suihkutetun aineen tarkkaa koostumusta selvitetään.

Poliisin mukaan linja-autossa oli tapahtumahetkellä arviolta 25 matkustajaa. Matkustajien sumutteesta saamia oireita kuvaillaan lieviksi.

Osa matkustajista oli ehtinyt poistua bussista ennen kuin poliisi sai tapahtumapaikalla tekemänsä selvitykset valmiiksi. Sumutteelle altistuneet matkustajat voivat poliisin mukaan vielä jälkikäteen ilmoittautua tutkittavan rikosasian asianomistajiksi.

Epäilty tekijä otettiin pian tapahtuneen jälkeen kiinni Lielahdenkadulla. Poliisi epäilee hänen syyllistyneen pahoinpitelyyn. Tapahtuneen tutkinta jatkuu, eikä poliisi kerro siitä toistaiseksi enempää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut