Hylätty ajoneuvo ja kaatuneet liikennemerkit herättivät huomiota Tampereen Härmälässä – Poliisi: ”Auto oli mennyt vähän sieltä sun täältä”

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Hylätty henkilöauto oli keulasta pahasti vaurioitunut. Auto oli vielä sunnuntaina Tampereen Härmälässä Talvitiellä.

Aamulehti

Hylätty ja runneltu henkilöauto herätti Tampereen Härmälässä Talvitiellä ihmetystä sunnuntaina. Tiellä oli myös kaatuneita kylttejä, joihin auto oli törmännyt.

”Yksi henkilöauto oli mennyt vähän sieltä sun täältä kaistojen keskellä. Auto löytyi kaatuneen liikenteenjakajan päältä”, sanoo tutkinnanjohtaja Arto Partanen Sisä-Suomen poliisista.

Henkilöauton kuljettaja oli törmännyt liikenteenjakajaan.

Myös suojatien liikennemerkki oli kaadettu kumoon.

Sivullinen huomasi ajoneuvon ja ilmoitti asiasta hätäkeskukseen. Auton kuljettajaa ei tavoitettu paikalta. Vielä maanantaiaamunakaan kuljettajaa ei vielä ollut tavoitettu. Partanen sanoo, että kuljettajan ikä ja sukupuoli on tiedossa, mutta ei kommentoi niitä sen enempää.

Kuljettajan törttöilystä on kirjattu rikosilmoitus. Tutkintanimikkeinä ovat tällä hetkellä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Myös rattijuopumusta selvitellään, mutta Partasen mukaan selvittäminen on vaikeaa, kun kuljettajaa ei saatu kiinni paikan päältä.

”Onneksi ei sattunut sen pahempaa. Kun autolla törttöilee, voi tapahtua isompiakin juttuja. Tapaus on kuitenkin varmasti ollut erikoisen näköinen ja herättänyt huomiota muissa.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut