Ylöjärvellä laaja poliisitehtävä: poliisi on ottanut henkilöitä kiinni, henkilövahinkoja syytä epäillä

Sisä-Suomen poliisin operaatio alkoi illansuussa maanantaina Ylöjärven keskustan tuntumassa. Poliisi epäilee tapahtumapaikalla havaittujen jälkien perusteella henkilövahinkoja.

13.3. 18:08 | Päivitetty 13.3. 22:50

Aamulehti

Sisä-Suomen poliisilla oli laaja poliisitehtävä Ylöjärven keskustan tuntumassa maanantaina alkuillasta.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkeen ja terveyteen kohdistuvasta tehtävästä noin kello 17.30. Ilmoituksen mukaan Ylöjärven keskustan tuntumassa sijaitsevalla parkkipaikalla oli ammuttu useita laukauksia.

Sisä-Suomen poliisi vahvisti Twitter-tilillään kello 18:n aikaan, että tapahtumapaikalla Ylöjärven Kirkonseudulla oli ammuttu useita laukauksia. Ampumavälikohtaukseen liittyneet henkilöt olivat ehtineet poistua paikalta useilla ajoneuvoilla ennen poliisin saapumista.

Iltaseitsemän aikaan poliisi tiedotti, että epäiltyjä ei ollut vielä tavoitettu.

”Poliisi jatkaa paikan päällä teknistä tutkintaa sekä tapahtumien kulun selvittämistä. Tehtävään osallistuneet partiot poistuvat vähitellen paikalta”, poliisi kertoi seitsemän aikaan Twitterissä.

Poliisi epäilee henkilövahinkoja

Aamulehden paikalla ollut valokuvaaja Jukka Ritola kertoi samoihin aikoihin, että paikalla oli useita poliisin yksiköitä ja poliiseja tutkimassa piha-aluetta ja kerrostaloa, joka oli suljettu poliisinauhalla. Poliisiautoja oli ainakin kolmen kerrostalon eli Siukolantie 5, 6 ja 7 pihassa.

Ritolan mukaan paikalla olleet silminnäkijät olivat kuulleet huutoa ennen kuin poliisit olivat saapuneet paikalle. Eräs silminnäkijä kertoi kuulleensa neljä laukauksen ääntä. Paikalta oli silminnäkijöiden havaintojen perusteella poistunut kolme autoa lujaa vauhtia.

Silminnäkijähavainnon mukaan maassa oli verta.

”Useamman henkilön välienselvittelytilanne”

Myöhemmin maanantaina kello kymmenen aikaan illalla Sisä-Suomen poliisi tiedotti, että tapahtumapaikalla havaittujen jälkien perusteella poliisilla on syytä epäillä, että välikohtauksen seurauksena on syntynyt henkilövahinkoja. Poliisi ei kuitenkaan toistaiseksi ole tavoittanut mahdollista uhria eikä kukaan ole ilmoittanut saaneensa vammoja. Poliisi epäilee, että kyseessä on ollut useamman henkilön välienselvittelytilanne.

Poliisin mukaan tilanteesta ei ole kuitenkaan aiheutunut vaaraa ulkopuolisille.

Poliisi suoritti tapahtuneeseen liittyen kiinniottoja illan aikana, ja heidän osuuttaan tapahtumiin tutkitaan.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa, eikä tiedota asiasta toistaiseksi enempää. Sisä-Suomen poliisi ei kommentoinut tilannetta illan aikana Aamulehdelle.

Poliisi kertoi iltaseitsemän aikaan, että partiot alkoivat poistua paikalta Ylöjärvellä.

Useiden poliisipartioiden tehtävä liittyi epäiltyyn ampumiseen Ylöjärvellä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut