Murhan yrityksestä Tampereella epäillyn vangitsemista jatkettiin

Epäillyn vangitsemiset on määrätty käsiteltäviksi ilman yleisöä ja oikeudenkäyntiasiakirjat salassa pidettäviksi. Tutkinnanjohtajan mukaan esitutkinta on loppusuoralla.

20.1. 8:44

Aamulehti

Pirkanmaan käräjäoikeus on jatkanut murhan yrityksestä epäillyn miehen vangitsemista torstaina iltapäivällä. 21-vuotiasta miestä epäillään Tampereella 19. joulukuuta yksityisasunnossa tapahtuneesta rikoksesta.

Mies vangittiin ensimmäisen kerran 22. joulukuuta epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, ja vangitsemista jatkettiin 5. tammikuuta. Vangitsemiset on määrätty käsiteltäviksi ilman yleisöä ja oikeuden­käynti­asiakirjat salassa pidettäviksi.

Rikosnimike on muuttunut edellisen vangitsemisen jälkeen murhan yritykseksi. Tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Tuomas Luhtaniemen mukaan syynä rikosnimikkeen tarkentumiseen ovat tutkinnan aikana ilmenneet seikat. Asianosaisia on kuultu esitutkinnan aikana. Tekoon ei liity Luhtaniemen mukaan epäillyn lisäksi muita henkilöitä.

Tutkinnanjohtaja ei kommentoi rikoksen tekotapaa, mahdollista asetta eikä uhrin ikää tai sukupuolta. Syytteen nostamisen määräpäivä on 6. helmikuuta.

”Esitutkinta on hyvässä vaiheessa, loppusuoralla. Esitutkinnassa on kuultu laajasti eri henkilöitä”, Luhtaniemi kertoi Aamulehdelle torstaina iltapäivällä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut