Uutta tietoa Kihniön tapon yrityksestä: 90-luvulla syntynyttä miestä aiotaan esittää vangittavaksi

Viime perjantaina Kihniössä tapahtuneessa väkivallanteossa loukkaantui kaksi henkilöä, joista toinen hengenvaarallisesti. Poliisin hallussa on tällä hetkellä yksi epäilty, jota tullaan esittämään vangittavaksi.

16.1. 17:51

Aamulehti

Poliisilla on tällä hetkellä enää yksi epäilty pidätettynä perjantaina Kihniössä tapahtuneesta väkivallanteosta. 90-luvun alkupuolella syntynyttä miestä tullaan esittämään vangittavaksi tiistaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa tapon yrityksestä epäiltynä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto Sisä-Suomen poliisista.

Poliisi sai perjantaina illalla ilmoituksen, että Kihniössä sijaitsevassa yksityisasunnossa olisi pahoinpidelty kahta henkilöä. Väkivallanteossa loukkaantui kaksi henkilöä, joista toisen vammat olivat hengenvaarallisia ja toisen uhrin vammat lievemmät. Väkivallanteon tapahtuessa yksityisasunnossa oli neljä henkilöä.

Vakavasti loukkaantunut uhri oli 70-luvun loppupuolella syntynyt mies ja lievemmin loukkaantunut vuonna 1960 syntynyt mies.

Luoto ei avaa tarkasti, millaisesta väkivallasta oli kysymys. Huumekaupasta tai velanperinnästä ei kuitenkaan ole kyse. ”Jonkinlainen riita on syntynyt. En ota riidan motiiviin kantaa”, Luoto sanoo. ”Näyttää siltä, että alkoholilla on ollut osuutta asiaan.”

Luoto ei ota myöskään kantaa siihen, tunsivatko tekijä ja uhrit toisensa tai oliko heillä muuta yhteyttä.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut