Poliisi: Mies ampui seurustelukumppaninsa ja itsensä Kajaanissa, motiivina mustasukkaisuus – naisen miespuolinen ystävä haavoittui

Veriteko tapahtui asunnossa, jossa ampujan naisystävä ja tämän miespuolinen ystävä asuivat yhdessä.

19.12.2022 12:59

Helsinki

Poliisi epäilee, että Kajaanissa sunnuntaina tapahtuneessa ampumisessa 40-vuotias mies ampui seurustelukumppaninsa ja sen jälkeen itsensä. Poliisin mukaan motiivina oli mustasukkaisuus.

Tapaus sattui Purolan kaupunginosassa asunnossa, jossa asuivat ampujan naisystävä, vuonna 1994 syntynyt kajaanilainen nainen, ja hänen vuonna 1989 syntynyt miespuolinen ystävänsä.

Lue lisää: Kaksi ihmistä kuoli ja yksi loukkaantui ampumavälikohtauksessa Kajaanissa

Hätäkeskukseen tuli sunnuntaiaamuna hieman ennen kello yhdeksää ilmoitus, jonka mukaan ilmoittajaa uhattiin aseella asunnossa. Kun poliisi oli matkalla kohteeseen, hätäkeskukseen tuli uusi ilmoitus, jonka mukaan asunnossa ammutaan.

Poliisi löysi asunnosta kuolleena epäillyn ampujan, vuonna 1982 syntyneen ulkopaikkakuntalaisen miehen ja tämän naisystävän. Lisäksi vuonna 1989 syntynyt mies oli haavoittunut.

Poliisin mukaan ampuja oli ensin haavoittanut vuonna 1989 syntynyttä miestä ja sitten ampunut naisen ja itsensä. Tapausta tutkitaan murhana ja tapon yrityksenä. Koska epäilty on kuollut, asia ei tule etenemään syyteharkintaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut