Tamperelaismies tuomittiin 12 vuoden vankeuteen avopuolisonsa murhasta Multisillassa

Murha tapahtui Tampereen Multisillassa tammikuussa.

Tampereen Multisillan henkirikoksen käsittely jatkui perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa, jossa tamperelaismies tuomittiin 12 vuoden vankeuteen murhasta. Kuva on otettu 28. huhtikuuta alkaneesta käsittelystä.

11.11. 11:43

Aamulehti

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut 29-vuotiaan tamperelaisen miehen 12 vuoden vankeuteen avopuolisonsa murhasta tammikuussa Tampereen Multisillassa.

Oikeuden mukaan mies oli alentuneesti syyntakeinen. Hänet tuomittiin murhan lisäksi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Virroilla ja kahdesta törkeän pahoinpitelyn yrityksestä.

Poliisi löysi 9. tammikuuta Tampereen Multisillasta naisen menehtyneenä. Nainen oli tuomitun miehen avopuoliso. Avovaimo halusi syyttäjän todisteluna olleen pikaviestinkeskustelun perusteella erota miehestä. Mies iski naista 29 kertaa veitsellä.

Mies kiersi rikoksen jälkeen uhrin autolla laajalti eri maakunnissa. Hän yöpyi Keski-Suomessa ja jatkoi matkaansa Virroille. Virroilla mies ajoi 10. tammikuuta kolarin, jossa hän syyllistyi törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kahteen pahoinpitelyn yritykseen, sillä kolari katsottiin oikeudessa tahallaan aiheutetuksi.

Avoparilla on aiemmista suhteista alaikäisiä lapsia.

Tuomio ei ole lainvoimainen, mutta mies määrätään pidettäväksi edelleen vangittuna, kunnes rangaistuksen täytäntöönpano alkaa tai asiasta määrätään toisin.

Aamulehti ei tekojen vakavuudesta ja tuomion pituudesta huolimatta julkaise tuomitun nimeä, koska tämä katsottiin alentuneesti syyntakeiseksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut