Nokian henkirikoksesta esitetään vangittavaksi vuonna 1975 syntynyttä miestä

Nokian Harjuniityssä oli keskiviikkoiltana poliisioperaatio, joka liittyi henkirikokseen. Tällä hetkellä tapausta tutkitaan tappona.

Paikalla oli keskiviikkoiltana poliisin teknistä tutkintaa.

9.11. 23:15 | Päivitetty 10.11. 13:59

Aamulehti

Nokian Harjuniityssä oli keskiviikkoiltana käynnissä henkirikokseen liittyvä poliisioperaatio. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedotti torstaina, että nimikkeenä on tällä hetkellä epäilty tappo. Teon epäillään tapahtuneen Nokialla yksityisasunnossa.

Poliisi on ottanut kiinni vuonna 1975 syntyneen miehen epäiltynä rikoksesta. Häntä esitetään perjantaina vangittavaksi, ja poliisi on jättänyt Pirkanmaan käräjäoikeuteen ennakkoilmoituksen asiasta.

Keskiviikkoiltana Nokian Harjuniityssä oli Aamulehden silminnäkijän havaintojen mukaan paikalla oli poliisin tutkinta-auto, ruumisauto, ja kaksi tummaa autoa. Aamulehden tietojen mukaan operaatio alkoi illalla jo noin kuuden aikaan.

Rikoskomisario Jari Luoto vahvisti Aamulehdelle hieman ennen kello 23:a, että poliisilla on tutkinta käynnissä. Aamulehden toimittajan Tiia Lesosen mukaan poliisit poistuivat paikalta hieman ennen kello 23:a.

Lukija näki, kun paikalta vietiin ruumis.

Pihassa oli useita poliiseja.

Poliisi ei kommentoinut, tutkitaanko henkirikosta.

Päivitys 10.11.2022 kello 12.44: Juttuun on päivitetty Sisä-Suomen poliisilaitoksen tämänhetkiset tiedot tiedotteen perusteella.

Päivitys 10.11.2022 kello 13.55: Artikkeliin on päivitetty käräjäoikeuden julkiset tiedot epäillyn syntymävuodesta ja vangitsemisesta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut