Kangasalan Sahalahdella tapon yrityksestä epäilty mies pysyy vangittuna

37-vuotiaan miehen epäillään yrittäneen tappaa toisen miehen Kangasalan Sahalahdella elokuussa.

4.11. 11:11

Aamulehti

Kangasalan Sahalahdella tapon yrityksestä, laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikoksesta epäillyn miehen vangitsemista jatkettiin tänään perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Vangitsemisen perusteena on vain epäilty tapon yritys.

Mies oli itse hakenut oikeudelta vangitsemisensa uudelleen käsittelyä. Hän on ollut kiinniotettuna ja vangittuna epäiltyjen rikosten tapahtumapäivästä, elokuun 21. päivästä lähtien.

Poliisi sai sunnuntaina 21. elokuuta hälytyksen miehestä, jonka kerrottiin uhkailevan aseella ihmisiä Kangasalan Sahalahdella. Sisä-Suomen poliisin rikoskomisarion Jari Luodon mukaan epäilty uhkailu tapahtui yleisellä paikalla. 37-vuotias mies otettiin kiinni yksityisasunnosta. Paikalla oli useita poliiseja ja poliisin panssariajoneuvo, mutta kiinniotto sujui rauhallisesti.

Epäillyn tapon yrityksen kohteena ollut mies ei saanut vammoja.

Lue lisää: Kangasalan poliisioperaation tutkinta etenee: Tapon yrityksestä epäilty mies vangittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa – motiivina ”välien selvittely”

Aamulehti on aiemmin uutisoinut, että poliisi otti tapauksessa kiinni myös kolme muuta henkilöä. Heidät vapautettiin myöhemmin, mutta Luodon mukaan heitä epäillään ampuma-aserikoksesta. ”Mutta ne eivät liity tähän epäiltyyn tapon yritykseen.”

Rikoskomisario Luoto on aiemmin kuvannut Aamulehdelle tapauksessa olleen kyse jonkinnäköisestä välienselvittelystä. ”Todennäköisesti kyse on henkilökohtaisista asioista”, hän sanoo nyt.

Syytteen noston takaraja on 24. marraskuuta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut