Akaan epäilty murha-ajaja vangittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin

Miehen epäillään ajaneen autolla jalkakäytävälle tahallaan tämän viikon tiistaina. Tapauksessa loukkaantui vakavasti yksi ihminen. Jalkakäytävällä oli myös muita ihmisiä.

Poliisi epäilee, että kahdesta murhanyrityksestä epäilty ajoi Haihunkosken sillan jalkakäytävälle tiistai-iltana tahallaan. Tältä sillalla näytti perjantaina 7. lokakuuta.

7.10. 10:30 | Päivitetty 7.10. 13:15

Aamulehti

22-vuotias mies vangittiin perjantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä Akaassa tapahtuneesta kahdesta murhanyrityksestä. Miestä epäillään myös kuudesta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi epäilee miehen ajaneen autolla jalkakäytävälle ja ainakin yhden ihmisen päälle Akaan Viialassa Haihunkosken sillalla tiistai-iltana 4. lokakuuta kello 19.28. Auton alle jäänyt sai vakavia vammoja. Jalkakäytävällä oli myös muita ihmisiä. Poliisin mukaan henkilöauto ajettiin jalkakäytävälle tahallaan.

”Poliisilla on jonkinlainen käsitys tapahtumasta, tapahtumien kulusta ja siihen liittyvistä henkilöistä, mutta poliisi ei voi avata asiaa enempää tässä vaiheessa”, kertoo tutkinnanjohtaja, sanoi rikoskomisario Lassi Suoranta Sisä-Suomen poliisista torstaina Aamulehdelle.

Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä.

Syytteen nostamisen määräpäivä on 7. joulukuuta.

Tältä Haihunkosken sillalla näytti perjantaina:

Poliisin mukaan hätäkeskukseen tuli tiistai-iltana useilta asianosaisilta ja todistajilta soittoja, kun epäilty kuljettaja ajoi jalkakäytävälle Haihunluodon sillalla.

Epäillyt rikokset, kaksi murhanyritystä sekä useat törkeät liikenneturvallisuuden vaarantamiset, tapahtuivat tiistaina 4. lokakuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut