Huomiota herättävä operaatio Nokian Kolmenkulman alueella: poliisi otti kaiteeseen ajaneen autovarkaan kiinni aseet esillä

Ajoneuvon anastamisen lisäksi henkilöä epäillään myös muista rikoksista.

20.9. 12:33 | Päivitetty 20.9. 12:52

Aamulehti

Poliisilla oli myöhään sunnuntaina huomiota herättävä kiinniotto Nokialla Kolmenkulman liittymässä. Aamulehden lukijan mukaan paikalla oli ainakin viisi poliisiautoa, jotka olivat suojautuneet ja aseistautuneet. Useat poliisit olivat tähdänneet kiertoliittymään pysähtyneestä autosta noussutta henkilöä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Peltonen Sisä-Suomen poliisista kertoo Aamulehdelle sähköpostitse, että poliisilla oli sunnuntai-iltana ajoneuvon seurantatilanne, joka sai alkunsa Nokian Linnavuoresta ja päättyi noin kello 23 aikaan Kolmenkulman alueelle.

Poliisi otti ajoneuvon kuljettajan kiinni hänen törmättyään autolla kiertoliittymässä kaiteeseen. Anastetulla ajoneuvolla liikkeellä ollut kuljettaja ei vastustanut kiinniottoa. Ajoneuvossa ei ollut muita henkilöitä. Ajoneuvon anastamisen lisäksi henkilöä epäillään myös muista rikoksista, joiden nimikkeet tarkentuvat Peltosen mukaan tutkinnan edetessä.

Tutkinnanjohtaja ei kommentoi poliisin suojavarusteita ja aseiden esille ottamista muuten, kuin että poliisi varustautuu hänen mukaansa kiinniotto- ja muissa tilanteissa ennakkotietoihin pohjautuen tarkoituksenmukaisella tavalla ja varusteilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut