Jo 14 tyhjillään olevaa rakennusta palanut Pirkanmaalla: ”Näitä on nyt poikkeuksellisen paljon sytytelty” – Tämä rikoskokonaisuudesta tiedetään nyt

Tutkinnanjohtajan mukaan poliisille on tullut paljon tietoa tapahtumista.

19.9. 14:31

Aamulehti

Poliisi epäilee perjantaina Sastamalassa ja sunnuntaina Kangasalla palaneiden autiotalojen olevan tahallaan sytytettyjä. Jo ennen viikonloppua Pirkanmaalla oli sytytetty reilun kuukauden aikana 12 rakennuspaloa.

”Nämä ovat olleet Sastamalassa ja Kangasalla autiotaloja, niin on todennäköistä, että ne kuuluvat samaan rikoskokonaisuuteen”, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lassi Suoranta Sisä-Suomen poliisista kertoo.

Kaikkien 14 palon tutkinta on keskitetty Suorannan alaisuuteen.

Näitä on nyt poikkeuksellisen paljon sytytelty.”

Mitä?

Tutkittavat tulipalot

Yhdestäkään tapauksesta ei ole ollut saatavilla esimerkiksi valvontakamerakuvaa.

Suoranta kertoo, että poliisille on tullut paljon tietoa tapahtumista, ja esitutkintaa jatketaan näiden tietojen valossa. Tietoa on saatu vihjeiden lisäksi teknisen ja taktisen erikoistutkinnan kautta.

Ketään ei ole toistaiseksi ollut kiinniotettuna paloista epäiltynä. Suoranta ei kerro, onko poliisilla tällä hetkellä ketään epäiltynä rikoksista. Hän ei kerro myöskään poliisin saamien vinkkien määrää eikä sitä, koskevatko vinkit yksittäisiä paloja vai voiko niistä olla apua useampien palojen selvittelyssä.

”Kyllä poliisilla tietynlainen ajatus tästä toiminnasta on.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut