Uutta tietoa Kangasalan poliisioperaatiosta: miehen epäillään syyllistyneen lukuisiin rikoksiin, myös Valkeakoskella

Poliisi päätti ottaa 30–40-vuotiaan pirkanmaalaismiehen kiinni, kun kahdella paikkakunnalla esille tulleet epäilyt johtivat samaan henkilöön.

2.9. 12:45 | Päivitetty 2.9. 13:07

Aamulehti

Kangasalan Kuhmalahdella otettiin torstaina iltapäivällä kiinni mies, jonka epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn, laittomaan uhkaukseen, oikeudenkäynnissä kuultavan uhkaamiseen, ampuma-aserikokseen, eläinsuojelurikokseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lassi Suoranta Sisä-Suomen poliisista kertoo, että miehen vangitsemista esitetään Pirkanmaan käräjäoikeudelle todennäköisesti maanantaina.

Hän kertoo, että poliisi tutkii myös epäillyn aiempia rikoksia. Aiempien Valkeakoskella tapahtuneiden rikosten tutkinnassa saadut tiedot käynnistivät Kuhmalahden operaation, johon osallistui useita poliisipartioita.

Suoranta kertoo, että mies on 30–40-vuotias. Hän on kotoisin Pirkanmaalta, mutta kotipaikkakuntaa ei tässä vaiheessa kerrota. Suoranta sanoo, että Valkeakosken epäilty rikosvyyhti ei ole ollut julkisuudessa.

Aamulehdelle torstaina lähetetyn videon perusteella operaation tarkempi paikka oli Pohjan kylän entisen terveysaseman seutu.

Poliisi eristi tapahtuma-alueen. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille ja se päättyi rauhallisesti.

Uutiseen lisätty rikoskomisario Lassi Suorannan haastattelu 2.9.2022 kello 13.07.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut