Sastamalassa ryöstettiin kioski aseella uhaten keskellä iltapäivää – epäillyt karkuteillä

Poliisi tutkii Sastamalan Varilassa tiistaina iltapäivällä tapahtunutta ryöstöä. Poliisin mukaan tekijät saivat mukaansa pienehkön summan rahaa ja myytäviä tuotteita.

26.7. 16:18

Aamulehti

Sastamalan Varilassa tapahtui aseellinen ryöstö tiistaina iltapäivällä. Sisä-Suomen poliisin mukaan ryöstö tapahtui noin kello 14.50 aikaan Aarnontiellä sijaitsevassa kioskissa.

Poliisin mukaan kioskiin tuli kaksi arviolta aikuista miestä. Poliisi kertoo toisen miehistä uhanneen myyjää käsiaseella. Samaan aikaan toinen miehistä oli ottanut haltuunsa saaliin.

Tekijät saivat saaliikseen pienehkön summan rahaa ja myytäviä tuotteita. Saaliin saatuaan epäillyt poistuivat paikalta. Heitä ei toistaiseksi ole tunnistettu tai tavoitettu.

Poliisi kuvailee aseella uhanneen miehen pukeutuneen punaoranssiin huppariin ja sinisiin housuihin. Hänen kerrotaan olevan ruumiinrakenteeltaan tukevahko.

Toisella miehellä oli poliisin mukaan yllään tummansininen huppari ja tummat housut. Hänen kuvaillaan olevan normaalivartaloinen. Miehellä oli mukanaan tumma kassi tai reppu.

Poliisin mukaan epäillyt poistuivat kioskista Aarnontielle ja ehkä läheisen Prisman suuntaan. Tarkkoja tietoja pakosuunnasta ei kuitenkaan ole. Poliisi pitää mahdollisena, että epäillyillä on ollut käytössään jokin ajoneuvo, jolla he ovat jatkaneet pakoaan.

Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä. Poliisi pyytää havaintoja epäiltyjen mahdollisista liikkeistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut