Mies yritti varastaa tavaraa työmaalta Tampereen Kalevassa – vastusti kiinniottoa niin, että poliisin apuun hälytettiin pelastuslaitos

Kaksi aikuista miestä yritti varastaa tavaraa työmaalta Tampereen Kalevassa. Yritys epäonnistui, kun kaksikko jäi kiinni paikan päältä. Miesten kiinniottotilanne ei sujunut ongelmitta.

5.7. 15:10

Aamulehti

Poliisilla oli maanantain ja tiistain välisenä yönä tehtävä Tampereen Kalevan Pellervonkadulla. Hälytys Pellervonkadulle tuli noin kello 00.45.

Paikalla kaksi 1980-luvun puolivälissä syntynyttä miestä yritti varastaa tavaraa työmaa-alueelta. Lopulta yritys epäonnistui, kun kaksikko jäi kiinni paikan päältä.

Miesten kiinniottotilanne ei sujunut yöllä ongelmitta.

”Toinen henkilöistä vastusti kiinniottoa sillä tavalla, että paikalle jouduttiin hälyttämään pelastuslaitoskin”, kertoo rikoskomisario, tutkinnanjohtaja Markku Laakso Sisä-Suomen poliisista.

Pelastuslaitoksen osalta hälytys kirjautui ihmisen pelastamistehtäväksi. Ilmoituksen mukaan Pellervonkadulle lähti neljä pelastuslaitoksen yksikköä.

”Varsinaisesti ketään ei ole tarvinnut pelastaa. Tämä on ollut tällainen varotoimenpide”, Laakso toteaa. ”Lopulta kiinniotto on saatu tehtyä ja henkilö tuotiin poliisilaitokselle.”

Tapausta tutkitaan kummankin miehen osalta epäiltynä varkauden yrityksenä. Kiinniottoa vastustanutta miestä epäillään myös virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Laakso ei osaa sanoa, onko päihteillä ollut osuutta yön tapahtumiin.

Poliisin ja pelastuslaitoksen lisäksi paikalla Pellervonkadulla oli myös vartiointiliikkeen henkilökuntaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut