Uutta tietoa Vilppulan veriteosta: Epäilty puukottaja on mänttävilppulalainen yli 40-vuotias mies – Käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona

Epäilty henkirikos tapahtui lauantai-iltana Vilppulan keskustassa Mänttä-Vilppulassa. Käräjäoikeus päätyi vangitsemaan paikkakuntalaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä.

15.6. 11:45

Aamulehti

Pirkanmaan käräjäoikeus on vanginnut 1970-luvun lopulla syntyneen miehen, jota epäillään Mänttä-Vilppulan Vilppulassa lauantai-iltana tapahtuneesta henkirikoksesta.

Käräjäoikeus päätyi vangitsemaan miehen todennäköisin syin epäiltynä.

Epäilty henkirikos tapahtui lauantaina 11. kesäkuuta kello 21.30 aikaan Vilppulan keskustassa Pukinlammen rannalla

Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta tappona. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto Sisä-Suomen poliisista kertoo, että epäiltyä tekijää kuulustellaan seuraavaksi keskiviikkona iltapäivällä. Hänen mukaansa silloin on pyrkimys selvittää tarkemmin tapahtuman yksityiskohtia.

Poliisi otti aluksi kiinni kolme ihmistä tekoon liittyen. Maanantaina epäiltyjen määrä oli vähentynyt yhteen mieheen, jonka käräjäoikeus keskiviikkoaamuna vangitsi.

Vaikka veriteko tehtiin julkisella paikalla valoisaan aikaan, ei sillä ole ilmeisesti muita silminnäkijöitä. ”Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että olisi ollut silminnäkijöitä. Jos joku jotain tietää asiasta, tiedot otetaan kiitollisuudella vastaan”, Luoto sanoo.

Poliisilla ei ole vielä tietoa, tunsivatko uhri ja tekijä toisensa. ”Toivon, että tähän saataisiin vastaus tulevassa kuulustelussa.”

Tekopaikalla kävi lauantaina myös lääkärihelikopteri, mutta uhrin pelastaminen ei ollut enää mahdollista. Uhri kuoli tekopaikalle.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut