Nelikymppiset nainen ja mies vangittiin Hervannan puukotuksesta – molempia epäillään todennäköisin syin murhan yrityksestä

Tampereen yliopistolliseen sairaalaan viety 22-vuotias mies on päässyt kotiin.

Tampereella tutkitaan epäiltyä murhan yritystä, joka tapahtui Hervannassa torstaina 17. maaliskuuta 2022. Lukijan valokuva on otettu epäillyn teon jälkeen Sähkökadulta.

23.3. 14:46

Aamulehti

42-vuotias nainen vangittiin tiistaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa epäiltynä 22-vuotiaan tamperelaismiehen puukotuksesta. Toinen epäilty, 41-vuotias mies päätettiin vangita keskiviikkona. Molempia epäillään todennäköisin syin murhan yrityksestä.

Nainen ja mies poistuivat torstaina 17. maaliskuuta uhrin asunnosta Tampereen Hervannassa epäillyn puukotuksen jälkeen. Puukotus tapahtui asunnossa ennen kello 16:ta.

Poliisi otti teosta epäillyt kiinni lauantaina 19. maaliskuuta.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto Sisä-Suomen poliisista sanoo, että hän ei voi kertoa tapahtumista tarkasti. ”Edelleen pyrimme selvittämään tapahtumaan liittyviä yksityiskohtia”, hän kertoo.

Luoto sanoo, että on vielä paljon avonaisia kysymyksiä, miksi nelikymppiset nainen ja mies olivat nuoren miehen asunnossa.

”Nyt näyttää, että päihteillä ei olisi tapahtuneessa roolia”, Luoto sanoo.

Hänen mukaansa ainakin osa kolmikosta tuntee toisensa entuudestaan, mutta hän ei kerro ketkä.

”Tämän hetkisten tietojen mukaan asunnossa ei olisi ollut näiden kolmen lisäksi muita paikalla”, Luoto sanoo.

Useiden epäiltyjen vuoksi hän ei ota kantaa epäiltyjen yhteistyökykyyn tai teon mahdolliseen myöntämiseen.

Uhri on kotiutettu Tampereen yliopistollisesta sairaalasta, jonne ambulanssi hänet kuljetti puukotuksen jälkeen. Luoto sanoo, että ulkopuolinen henkilö hälytti puukotuksen tapahduttua avun paikalle.

Syytteen nostamisen määräpäivä on 16. kesäkuuta 2022.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut