Poliisi tutkii epäiltyä tapon yritystä Tampereella - Rikos - Aamulehti

Poliisi tutkii epäiltyä tapon yritystä Tampereella – yhdelle vakavat vammat, tapahtumien kulku epäselvä

Tampereen Peltolammilla tapahtui tiistaina aamupäivällä väkivallanteko, jossa yksi aikuinen mies sai vakavat vammat.

Aamulehti sai tiistaina useita vinkkejä väkivallanteosta Tampereen Peltolammilla. Poliisin mukaan tapahtumat ja niiden sijainti ovat vielä epäselviä, eikä yhtä tiettyä tekopaikkaa voida nimetä. Poliisi kaipaa nyt Peltolammin alueella liikkuneilta vinkkejä tapahtumista. Viranomaisia nähtiin Peltolammin K-kaupan pihassa tiistaina päivällä.

4.1. 15:31 | Päivitetty 5.1. 8:20

Aamulehti

Tampereella tutkitaan epäiltyä tapon yritystä. Sisä-Suomen poliisin mukaan Peltolammilla tapahtui tiistaina 4. tammikuuta aamupäivällä väkivallanteko.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Sakari Tuominen tarkentaa, että poliisin tietojen mukaan tapahtuma-aika on noin kello 9 jälkeen tiistaina. Välikohtauksen seurauksena yksi aikuinen mies sai vakavat vammat. Vammojen vuoksi tapahtuman uhria ei ole vielä päästy puhuttamaan kunnolla.

”Hän on sellaisessa tilassa sairaalassa, että ei onnistu vielä kuulustelut”, Tuominen sanoo.

Tilannetta on ollut paikalla hoitamassa useita poliisin yksiköitä. Poliisin mukaan tapahtuneesta ei ole aiheutunut vaaraa sivullisille. Poliisi kaipaa tapahtuneesta silminnäkijähavaintoja, sillä tapahtumat ja niiden sijainti ovat vielä epäselviä, eikä yhtä tiettyä tekopaikkaa voida nimetä.

Vinkkejä tarvitaan ainakin siitä, keitä ihmiset ovat nähneet, missä ja milloin. Tapahtumissa epäillään vain yhtä rikosta, jonka rikosnimike on tapon yritys. Tuomisen mukaan poliisilla on muutamia epäiltyjä, mutta varmuutta tekijästä tai tekotavasta ei ole.

”Tekoase ei ole poliisin hallussa”, Tuominen sanoo.

Täydennys 4.1.2022 kello 15.52: Täydennetty juttua tutkinnanjohtajan kommenteilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut