Siviiliasuiset poliisit liikkuvat Tampereen keskustassa ja todistavat yhä härskimpää huumekauppaa: ”Näkyvällä paikalla keskellä kirkasta päivää” – Jopa 15-vuotias saattaa myydä kovia huumeita

Alaikäisten tekemien rikosten määrä on kasvanut voimakkaasti. Poliisi on huolissaan myös siitä, että päihdeongelmat näkyvät Tampereella yhä rajummin. Huumekauppa ja häiriökäytös huolestuttavat monia tamperelaisia.

Tullin alue nousi esiin, kun tamperelaisilta kysyttiin alueista, joita he välttelevät. Aamulehden kyselyssä moni sanoi alueen olevan levoton ja pelottava etenkin pimeän aikaan.

5.12.2021 6:30 | Päivitetty 29.12.2021 10:20

Aamulehti

Tampereen päihde- ja huumeongelmat näkyvät yhä enemmän poliisin työssä. Viimeisten reilun kymmenen vuoden aikana poliisin tietoon tulleet huumausainerikokset ovat lisääntyneet tasaiseen tahtiin.

Vuonna 2020 poliisi tutki huumausainerikoksia selvästi tavallista enemmän. Tänä vuonna trendi näyttää hieman hiipuneen Tampereella. Tammikuusta lokakuuhun vuosina 2020 ja 2021 on havaittavissa muutamien satojen ilmoitusten ero rikosten määrissä. Tilastoissa ovat mukana sekä huumausaineen käyttörikoksena että huumausainerikoksena ja törkeänä huumausainerikoksena tutkitut tapaukset.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut