Miehen epäillään tappaneen vanhempansa Vantaalla - Rikos - Aamulehti

Miehen epäillään tappaneen vanhempansa Vantaalla

Vuonna 1984 syntynyt epäilty otettiin kiinni sunnuntai-iltana Itä-Vantaalla ulosajon jälkeen.

22.11. 9:58 | Päivitetty 22.11. 13:17

Poliisi epäilee alle 40-vuotiaan miehen tappaneen vanhempansa Vantaalla viikonloppuna. Epäilty, vuonna 1984 syntynyt mies, otettiin kiinni sunnuntaina. Siitä, että epäilty on uhrien poika, kertoivat aiemmin muun muassa Iltalehti ja MTV.

Tutkinnanjohtaja Tero Tyynelän mukaan myös henkirikosten epäillään tapahtuneen sunnuntain puolella. Mies otettiin kiinni Itä-Vantaalla, mutta poliisi ei vielä tässä vaiheessa tutkintaa halua kertoa, missä päin Vantaata henkirikosten epäillään tapahtuneen.

Asiaa tutkitaan toistaiseksi kahtena tappona, mutta rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan edetessä.

”Vaihtoehtoina ovat tappo tai murha. Tässä vaiheessa tappo lienee todennäköisin, mutta sitä pohditaan”, Tyynelä kertoo maanantaina.

Mies saatiin kiinni sunnuntai-iltana kuuden jälkeen. Poliisin mukaan epäilty oli ajanut autollaan ulos tieltä ja poistunut paikalta metsään. Sivullinen henkilö näki tapahtuneen ja hälytti poliisin, joka auton perusteella yhdisti miehen henkirikoksiin.

Tyynelä ei maanantaina osannut tarkkaan sanoa, kuinka kauan henkirikoksista kesti siihen, että mies saatiin kiinni. ”Nämä yksityiskohdat ovat vielä tutkinnassa selvitettävinä.”

Päivitetty 22.11.2021 kello 13.16: Lisätty tutkinnanjohtaja Tero Tyynelän kommentit.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut