Turtolan puukotuksessa epäillään myös huumausainerikosta - Rikos - Aamulehti

Turtolan puukotus: hengenvaaralliset vammat saaneen uhrin tuttu vangittu – tutkinnassa epäillään nyt myös huumausainerikosta

Poliisi tutkii Turtolassa maanantai-iltana tapahtunutta väkivallantekoa tapon yrityksenä. Miehet tunsivat toisensa.

Säälänkatu sijaitsee Tampereen Turtolassa. Väkivallanteko tapahtui jalkakäytävällä. Lähialueella on muun muassa autopesula ja iso ruokakauppa.

29.10. 12:23

Aamulehti

Tampereen Turtolassa tapahtuneesta puukotuksesta epäilty vuonna 1993 syntynyt mies on vangittu Pirkanmaan käräjäoikeudessa torstaina todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä.

Teräaseella tehty väkivallanteko tapahtui jalkakäytävällä Säälänkadulla eli lähellä vilkasta Turtolan Citymarketia.

Teon jälkeen mies poistui tapahtumapaikalta. Poliisi löysi hänet myöhemmin ja otti kiinni.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto sanoo, että epäilty ja uhri ovat ennestään tuttuja toisilleen. Puukotuksen uhri joutui väkivallanteon jälkeen sairaalaan, missä hän on ollut ainakin vielä alkuviikosta. Luoto sanoo, että uhri sai hengenvaaralliset vammat tilanteessa. Uhrin kunnosta hän osaa sanoa perjantaina sen verran, että tilanne ei ole mennyt ainakaan huonompaan suuntaan.

Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä. Tämän lisäksi tapauksessa tutkitaan nyt myös huumausaineiden yhteyttä tapahtuneeseen. Asian selvittäminen on yhä kesken, eikä Luoto avaa tutkintanimikkeitä tarkemmin. ”Jonkinlaista huumausainerikosta epäilemme”, Luoto sanoo.

Alue on vilkas kauppapaikka. Maanantaina iltakahdeksan aikaan paikalla oli silminnäkijöitä. Poliisi jatkaa tutkintaa ja ihmisten kuulemisia. Luoto ei vielä kommentoi, mikä tekoon on johtanut.

Syytteennoston määräpäivä asiassa on 23.1.2022.

Lue lisää: Tapon yritys Tampereen Turtolassa: Mies vahingoitti toista miestä teräaseella jalkakäytävällä ja poistui paikalta

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut