Tapon yritys Tampereen Turtolassa: Mies vahingoitti toista miestä teräaseella jalkakäytävällä ja poistui paikalta - Rikos - Aamulehti

Tapon yritys Tampereen Turtolassa: Mies vahingoitti toista miestä teräaseella jalkakäytävällä ja poistui paikalta

Poliisi arvelee, että miehet olisivat tunteneet toisensa entuudestaan.

Epäilty tapon yritys tapahtui Säälänkadulla Turtolassa Tampereella maanantai-iltana.

26.10. 16:11 | Päivitetty 26.10. 17:22

Aamulehti

Tampereen Turtolassa tapahtui maanantai-iltana väkivallanteko, jota poliisi tutkii tapon yrityksenä. Poliisin mukaan tekijäksi epäilty mies oli vahingoittanut toista miestä teräaseella.

Poliisi sai maanantaina hieman ennen kello kahdeksaa hätäkeskuksen kautta ilmoituksen epäillystä väkivallanteosta jalkakäytävällä Tampereen Säälänkadulla. Paikka sijaitsee lähellä Turtolan Citymarketia.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto kertoo, että sekä epäilty tekijä ja uhri olivat 90-luvulla syntyneitä miehiä. Poliisin käsityksen mukaan tapaukseen ei liity muita henkilöitä. Luodon mukaan poliisilla on viitteitä siitä, että miehet olisivat tunteneet toisensa entuudestaan.

”Poliisi pyrkii nyt selvittämään, mitä tilanteessa on tapahtunut. Motiivista ei pysty vielä sanomaan mitään.”

Epäilty tekijä poistui paikalta

Tapon yrityksestä epäilty mies otettiin kiinni hetki teon jälkeen Muotialan alueelta. Hänet on pidätetty. Luoto ei ota kantaa siihen, oliko epäilty tietoisesti paennut poliisia.

”Epäiltyä tekijää ei tavattu tapahtumapaikalta. Hän oli poistunut sivummalle. Kiinniotto tapahtui ulkona.”

Tapon yrityksen uhri sai Luodon mukaan vakavat vammat, ja hänet vietiin tapahtumapaikalta ambulanssilla sairaalaan. Mies on vielä sairaalahoidossa.

Luoto kertoo, että poliisilla on tiedossa silminnäkijöitä tapahtumalle. Hän ei halua yksilöidä tarkemmin heidän osuuttaan tapahtumiin.

Luodun mukaan epäiltyä on kuultu tänään ja kuulustelut jatkuvat lähipäivinä. Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä ja esitutkintatoimenpiteitä.

Päivitys 26.10.2021 kello 16.50: Lisätty juttuun rikoskomisario Jari Luodon kommentit.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut