Jäteauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen pyöräilijään Lempäälässä - Rikos - Aamulehti

Jäteauto törmäsi pyöräilijään suojatiellä Lempäälässä – pyöräilijä sai sairaalahoitoa vaativia vammoja

Tampereentien ja Vikkiniityntien risteyksessä Lempäälässä sattui keskiviikkona onnettomuus. Poliisin mukana jäteauto törmäsi suojatietä ylittäneeseen pyöräilijään. Pyöräilijä sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Sisä-Suomen poliisin mukaan jäteato törmäsi pyöräilijään Tampereentien ja Vikkiniityntien risteyksessä Lempäälässä keskiviikkona aamupäivällä.

20.10. 12:48 | Päivitetty 20.10. 13:27

Aamulehti

Jäteauto törmäsi suojatietä ylittämässä olleeseen pyöräilijään keskiviikkona aamupäivällä Lempäälässä. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Törmäys sattui Tampereentien ja Vikkiniityntien risteyksessä. Poliisi sai tiedon tapahtuneesta kello 11.

Rikoskomisario Tuomas Korhonen Sisä-Suomen poliisista kertoo, että jäteauto oli ajanut risteykseen Vikkiniityntien suunnasta, kun se osui Tampereentien suuntaisesti ajaneeseen pyöräilijään suojatiellä.

Poliisin mukaan jäteauton lähestymissuunnassa ennen suojatietä on väistämis­velvollisuutta risteyksessä osoittava liikennemerkki.

”Pyöräilijä on aikuinen ihminen, joka sai vammoja, jotka vaativat sairaalahoitoa. Tarkempaa tietoa hänen tilanteestaan ei tällä hetkellä ole”, Korhonen kertoo. Jäteauton kuljettaja ei Korhosen tietojen mukaan loukkaantunut.

Korhonen ei osaa ottaa kantaa siihen, minkä verran Vikkiniityntien ja Tampereentien alueella on ollut muuta liikennettä törmäyksen sattuessa. Sää on keskiviikkona ollut Tampereen seudulla harmaa ja sateinen.

”Se, onko sääolosuhteilla mitään vaikutusta, on yksi asia, mitä selvitämme", Korhonen sanoo. ”Jatkamme esitutkintaa osallisten kuulemisella sitten, kun se on mahdollista.”

Poliisin mukaan myös liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittää onnettomuuteen johtaneita tekijöitä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut