Poliisi on jatkanut Nokialla epäiltyjen murhan yritysten tutkintaa - Rikos - Aamulehti

Poliisi on jatkanut Nokialla epäiltyjen murhan yritysten tutkintaa – ”Olemme kiinnostuneita kaikista onnettomuuteen liittyvistä havainnoista”

Porintiellä tapahtunutta liikenneonnettomuutta tutkitaan kolmena murhan yrityksenä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Porintiellä lähellä Pinsiöntietä tapahtui liikenneonnettomuus 22. syyskuuta. Nämä jarrutusjäljet kuvattiin alueella 24. syyskuuta, mutta varmaa tietoa niiden liittymisestä tapahtuneeseen ei ole.

13.10. 12:48

Aamulehti

Nokialla Porintiellä tapahtui keskiviikkona 22. syyskuuta liikenneonnettomuus, jota tutkitaan kolmena murhan yrityksenä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi ei aiemmin vahvistanut onnettomuuden tapahtumapaikkaa, mutta nyt tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tommi Juvonen kertoo, että paikka on noin kilometrin verran Koukkujärven kaatopaikan risteyksestä Porin suuntaan, lähellä Pinsiöön vievää tietä.

Onnettomuus tapahtui Porintiellä lähellä Pinsiöön vievää tietä.

Aiemmin on kerrottu, että henkilön epäillään ajaneen vastaantulevaa ajoneuvoa päin Porintiellä Nokialla 22. syyskuuta noin kello 17.30 aikomuksenaan surmata itsensä.

Vastaan tulleen ajoneuvon kuljettaja onnistui väistämään päin tullutta autoa niin, että henkilövahingoilta vältyttiin. Vastaan tulleessa autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa, ja tästä syystä tapausta tutkitaan kolmena murhan yrityksenä.

Lue lisää: Kuljettaja ajoi päin vastaantulevaa autoa Nokialla – 40-vuotias mies vangittiin epäiltynä kolmesta murhan yrityksestä

Poliisi on aiemmin kertonut, että rikoksesta epäilty oli kertonut aikeistaan surmata itsensä ajamalla päin vastaantulevaa autoa. Juvonen ei kommentoi, kertoiko epäilty asiasta poliisille vai jollekin muulle, eikä avaa muutenkaan tarkemmin esitutkinnassa tai kuulusteluissa tähän mennessä selvinneitä yksityiskohtia.

24. syyskuuta Pirkanmaan käräjäoikeudessa vangittiin 40-vuotias mies epäiltynä kolmesta murhan yrityksestä.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja onnettomuuden ja siihen johtaneiden tapahtumien silminnäkijöiltä. ”Olemme kiinnostuneita kaikista havainnoista, joita ihmiset ovat siellä tehneet onnettomuuteen liittyen, ennen sitä ja sen jälkeen”, Juvonen sanoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos