Naantalilaisen hevostallin pariskunta vapautettu tutkintavankeudesta - Rikos - Aamulehti

Naantalilaisen hevostallin pariskunta vapautettu tutkintavankeudesta – mies asetettiin tehostettuun matkustuskieltoon

Nainen vapautettiin tutkinnanjohtajan päätöksellä jo keskiviikkona.

11.6. 12:52

Naantalissa hevostallia pitänyt, törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista epäilty pariskunta on vapautettu tutkintavankeudesta, kerrotaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta.

Käräjäoikeus on perjantaina määrännyt miehen teknisin välinein valvottuun tehostettuun matkustuskieltoon. Hänen on pysyttävä kilometrin säteellä asuintilaltaan Naantalissa eikä hän saa ottaa yhteyttä epäiltyjen rikosten uhreihin.

Lue lisää: Naantalilaista hevostallia pitänyt pariskunta vangittiin epäiltyinä törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä

Käräjäoikeuden mukaan nainen vapautettiin tutkinnanjohtajan päätöksellä jo keskiviikkona, eikä häneen kohdistu enää pakkokeinoja.

STT ei ole vielä tavoittanut tutkinnanjohtajaa kommentoimaan vapauttamisia ja sitä, ovatko pariskuntaan kohdistuvat rikosepäilyt edelleen ennallaan.

Vuonna 1979 syntynyt nainen ja 1975 syntynyt mies vangittiin 28. toukokuuta todennäköisin syin epäiltyinä törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet vuosina 2013–2016 Naantalissa.

Turun Sanomien tietojen mukaan kymmeniä tyttöjä ja nuoria naisia olisi joutunut eriasteisten seksuaalitekojen kohteiksi tallilla kymmenen vuoden aikana.

Asiassa on tehty useita rikosilmoituksia. Poliisi on kertonut, että tapauksessa on selkeitä viitteitä muun muassa törkeistä seksuaalirikoksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: