Erikoinen tilanne tamperelaisessa satamassa osoittautui kohtalokkaaksi jättimäiselle huumeliigalle – Lue ainutlaatuinen kuvaus Katiska-vyyhdin henkilöistä ja tapahtumista Tampereella

Aamulehti selvitti, miten Niko Ranta-ahon johtamaa massiivista huumeliigaa pyöritettiin Tampereen seudulla. Keskeisessä roolissa olivat Scott Hendry, Krister Wallendahl, Sakari Rousti, Henri Raivonen ja Jarkko Hietikko ja merkittäviä tapahtumapaikkoja muun muassa PMK-talo, Mustanlahden satama, Lielahden Prisma ja varasto Multisillassa. Lopulta osa pitkäaikaisista luottomiehistä kertoi poliisille hyvinkin tarkasti rikoksista ja Ranta-aholta saamistaan käskyistä.

Niko Ranta-ahon ja Janne Tranbergin hallinnoima rikollisjärjestö varastoi ja levitti huumeita Pirkanmaalla. Niko Ranta-ahon apureina oli tuttuja kavereita vuosien takaa. Siksi Ranta-ahon haaran toiminta keskittyi Tampereen seudulle.

23.5.2021 6:30

Aamulehti

Mies ajaa valkoisella Volkswagen-pakettiautolla Tampereen Mustanlahden rantaan harmaana huhtikuisena iltana. Farkkuihin ja valkoiseen lippikseen pukeutunut mies astelee autosta punainen takki auki ja koettaa heittää jotakin sataman veteen.

Näsijärvi on jäässä, esine liukuu jäällä valkoisen aluksen eteen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut