Ulkopuolinen nuori käytti väkivaltaa oppilasta kohtaan Hatanpään koulussa – Poliisi tutkii Koivistontien koulutalon välikohtausta - Rikos - Aamulehti

Koulun ulkopuolinen nuori käytti väkivaltaa oppilasta kohtaan Hatanpään koulussa – poliisi tutkii Koivistontien koulutalon välikohtausta

Koulun oppilaat kuvasivat väkivallantekoa. Hatanpään koulu varoittaa kuvamateriaalin jakamisesta, sillä siinä voi syyllistyä rikokseen.

Tampereen seudun ammattiopistolta Tredulta vapautuneissa tiloissa käyvät Koivistontien varressa koulua Hatanpään koulun 7–9-luokkalaiset. Tänään torstaina koulussa tapahtui väkivallanteko.

25.2.2021 17:44

Aamulehti

Tampereella Hatanpään koulun Koivistontien koulutalossa tapahtui torstaina väkivallanteko. Koulun ulkopuolinen nuori oli väkivaltainen koulun oppilasta kohtaan.

Koulu tiedotti asiasta torstaina huoltajille, oppilaille ja henkilökunnalle Wilma-viestillä.

– Vahvistan, että näin on tapahtunut. Tutkintavastuu on siirtynyt asiassa poliisille ja siksi en tiedota tästä tämän enempää, sanoo Hatanpään koulun rehtori Mari Palviainen.

– Tilanne oli jo iltapäivästä ihan rauhallinen ja huolehdimme siitä, että jos tilanne puhututtaa, meillä on täällä huomenna (perjantaina) riittävästi oppilashuoltohenkilöstöä vastaamassa nuorten kysymyksiin. Tilanteen asianmukaisesta jälkihoidosta on tärkeä huolehtia ja siihen panostamme ehdottomasti, Palviainen kertoo.

Tiedotteen mukaan monet oppilaat ovat kuvanneet tilannetta.

– Mikäli henkilö levittää kuvamateriaalia tilanteesta, syyllistyy hän rikokseen, Palviainen sanoo lähettämässään tiedotteessa.

Tampereen seudun ammattiopistolta Tredulta vapautuneissa tiloissa käyvät koulua Hatanpään koulun 7–9-luokkalaiset.

Aamulehti ei ole toistaiseksi tavoittanut epäillyn rikoksen tutkinnanjohtajaa Sisä-Suomen poliisista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut