Rikosylikonstaapeli Vesa Mäkinen uskoo, että pimeitä henkirikoksia voi selvitä Tampereella – Nyt hän kertoo rikostutkijan työstä: ”On otettava tiettyjä asioita huomioon myös vapaa-ajalla”

Legendaarinen rikosylikonstaapeli Vesa Mäkinen kertoo Aamulehdelle tuoreesta onnistumisesta ja rikostutkijan työstä Tampereella: ”On otettava tiettyjä asioita huomioon myös vapaa-ajalla”. Nuorten yleistynyt ja raaistunut väkivaltarikollisuus sekä alaikäisten vankilamaailman ihannointi huolestuttavat Mäkistä erityisesti. Mitään vastaavaa ei ole koettu aiempina vuosina.

Rikosylikonstaapeli Vesa Mäkinen on työskennellyt Tampereella 17 vuotta ja osallistunut sinä aikana kymmenien henkirikosten tutkintaan. Muutamaan niistä on liittynyt ruumiin paloittelua ja hävittämistä. Mukana on myös muun muassa Vasaratien palkkamurha. Tänä syksynä saatiin merkittävä edistysaskel pitkään pimeänä olleessa jutussa.

15.12.2020 12:24 | Päivitetty 20.12.2020 7:22

Aamulehti

Rikosylikonstaapeli Vesa Mäkinen, 51, kertoo rauhalliseen tapaansa tuoreesta onnistumisesta, joka saisi monet muut tuulettamaan villisti.

Hänellä on tänä syksynä ollut työn alla lähes 20 vuotta vanha, Tampereella tehty henkirikos. Nykytekniikan avulla siinä on nyt saavutettu merkittävä edistysaskel.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut