Suomalaismies jakoi videoita jopa vauvojen raiskauksista - Rikos - Aamulehti

Suomalaismies jakoi videoita jopa vauvojen raiskauksista metamfetamiinin säestämissä videokeskusteluissa – Näin hän selitti tekojaan kuulustelijoille

Suomalaisen hyväksikäyttöringin oikeudenkäynti käynnistyi tiistaina. Poliisi on onnistunut tutkia lasten raiskaus- ja hyväksikäyttömateriaalin levitystä tarkasti, koska vyyhdin pääsyytetty on tallentanut monet videokeskusteluista, joissa hän levittää rikollista aineistoa.

Neljä syytettyä peitteli kasvojaan, kun seksuaalirikosvyyhdin oikeudenkäynti alkoi tiistaiaamuna Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Tiedotusvälineet määrättiin ulos oikeudenkäynnistä pian sen alettua, koska koko oikeuskäsittely käydään suljetuin ovin.

10.11.2020 17:57

Keskusrikospoliisin (krp) keväällä 2019 paljastaman poikkeuksellisen laajan seksuaalirikosvyyhdin käsittely alkoi tiistaina Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Oikeudenkäynti käydään suljetuin ovin.

Neljää henkilöä syytetään useista lapsiin kohdistuneista rikoksista, joista vakavimmat ovat törkeitä raiskauksia ja törkeitä lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: