Marraskuussa sekava mies asteli poliisiasemalle ja kertoi puukottaneensa vaimoaan – Takahuhdin murhan oikeuskäsittely alkaa keskiviikkona - Rikos - Aamulehti

Marraskuussa sekava mies asteli poliisiasemalle ja kertoi puukottaneensa vaimoaan – Tampereen Takahuhdin murhan oikeuskäsittely alkaa keskiviikkona

Epäilty ilmoittautui itse poliisille. Henkirikos tapahtui viime marraskuussa.

Huumerikoksia käsiteltiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa kesäkuussa useiden päivien ajan. Tuomiot annettiin tänään keskiviikkona.

6.8.2019 15:41

Tampereen Takahuhdin henkirikoksen käsittely alkaa Pirkanmaan käräjäoikeudessa keskiviikkona.

Syyttäjä vaatii vuonna 1968 syntyneelle miehelle tuomiota murhasta.

Henkirikos tapahtui Tampereen Takahuhdissa yksityisasunnossa viime marraskuussa.

Henkirikos tuli poliisin tietoon, kun murhasta epäilty mies ilmoittautui itse Tampereen pääpoliisiasemalle ja antoi ymmärtää, että oli puukottanut vaimoaan. Poliisin mukaan mies oli hyvin sekavassa tilassa, kun hän saapui poliisiasemalle.

Miehen ilmoituksen jälkeen poliisi kävi tarkastamassa naisen asunnon, ja löysi kuolleen naisen sieltä.

Lue myös:

Takahuhdin raa'asta murhasta epäilty terrorisoi perhettään vuosia vetoamalla kulttuurisiin syihin: Toppi oli kielletty, ja naapurin poikien takia tyttäret piti panna lukkojen taa yöksi

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Jari Kinnunen on kuvaillut tekotapaa erittäin raa'aksi. Murhan motiivista ei toistaiseksi ole tietoa.

Vuonna 1968 syntynyt mies ja uhri, vuonna 1973 syntynyt nainen, olivat ottaneet avioeron vuosia sitten, mutta olivat yhä yhdessä. Mies ei kuitenkaan virallisesti asunut naisen kanssa samassa osoitteessa.

Pariskunnalla on viisi lasta, joista kaksi on jo aikuisia. Mies on aiemmin tuomittu Pirkanmaan käräjäoikeudessa muun muassa lastensa vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä.

Mies vangittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä murhasta 29. marraskuuta. Hänelle on tehty mielentilatutkimus jo ennen tapauksen oikeuskäsittelyä.

Tapauksen käsittelyyn on varattu kaksi päivää Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Käsittely alkaa keskiviikkona ja jatkuu torstaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut