Tammikuussa tuomittua seksuaalirikollista epäillään uusista teoista - Rikos - Aamulehti

Tammikuussa tuomittua lapsen hyväksikäyttäjää epäillään törkeästä raiskauksesta Tampereella – tutkinnassa myös muita seksuaalirikoksia

Vuonna 1992 syntynyt ylöjärveläismies on vangittu. Poliisi on rikosepäilyistä vaitonainen.

Pirkanmaan käräjäoikeus.

9.9.2019 11:58 | Päivitetty 9.9.2019 12:21

Aamulehti

Poliisi tutkii törkeää raiskausta, jonka epäillään tapahtuneen Tampereella 9. elokuuta. Teosta on vangittu todennäköisin syin epäiltynä vuonna 1992 syntynyt mies, joka on aiemmin tuomittu seksuaalirikoksesta.

Tutkinnanjohtaja Pasi Nieminen kertoo, että törkeän raiskauksen asianomistaja on täysi-ikäinen. Epäilty törkeä raiskaus ei kuitenkaan ole ainoa rikos, josta miestä epäillään.

– Meillä on myös muita asioita, joita selvitämme, Niminen sanoo.

Niemisen mukaan muutkin asiat ovat seksuaalirikoksia, mutta hän ei kerro niiden määrää tai mitään asianomistajista. Hän ei myöskään ota kantaa siihen, epäileekö poliisi rikosten tapahtuneen julkisella vai yksityisellä paikalla.

Suuteli tyttöä väkisin bussissa

Rikoksista epäilty mies tuomittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa tammikuussa 2019 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mies meni helmikuussa 2018 Tampereella linja-autossa istumaan 14-vuotiaan tytön viereen ja alkoi ahdistella tätä. Mies muun muassa suuteli tyttöä väkisin.

Mies tuomittiin teosta viiden kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Tapahtuma-aikaan mies asui Ylöjärven Ylisillä. Tällä hetkellä väestörekisterissä hänen osoitteekseen on kirjattu asunto Ylöjärven Haavistossa.

Yhden seksuaalirikostuomion lisäksi epäillyllä on lievempää rikostaustaa. Vuonna 2018 hänet tuomittiin makeisten näpistämisestä päiväsakkoihin. Keväällä 2019 hänet tuomittiin rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta sakkoihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos