Satunnainen ohikulkija joutui rajun väkivallan kohteeksi, kun ei antanut tupakkaa – 23-vuotias mies sai nyt tuomion yhteensä 19 eri rikoksesta - Rikos - Aamulehti

Satunnainen ohikulkija joutui rajun väkivallan kohteeksi, kun ei antanut tupakkaa – 23-vuotias mies sai nyt tuomion yhteensä 19 eri rikoksesta

Mies oli asunut isoäitinsä ja tämän puolison luona jouduttuaan asunnottomaksi. Pahoinpiteli isoäitiään toistuvasti. Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1996 syntyneen miehen lähes kolmen vuoden vankeuteen.

Nainen nosti varoja omaan käyttöönsä useita eri kertoja ja antoi tilin tilanteesta vääriä tietoja muiden lasten vanhemmille.

9.11.2019 22:11

Aamulehti

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1996 syntyneen tamperelaismiehen kaikkiaan 19 rikoksesta 2 vuoden ja 9 kuukauden vankeusrangaistukseen.

Rikoksiin 23-vuotias mies syyllistyi syys-, loka- ja marraskuussa 2018 sekä kesällä 2019. Hänet tuomittiin viidestä pahoinpitelystä, kahdesta ryöstöstä, kahdesta varkaudesta, kolmesta lievästä petoksesta, laittomasta uhkauksesta, näpistyksestä, kotirauhan rikkomisesta, törkeästä ryöstön yrityksestä, ryöstön yrityksestä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos